Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / DEDAŞ vatandaşı bıraktı esnafa sardı! Bu seferki adresi sağlık sektörü
DEDAŞ vatandaşı bıraktı esnafa sardı! Bu seferki adresi sağlık sektörü

DEDAŞ vatandaşı bıraktı esnafa sardı! Bu seferki adresi sağlık sektörü

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa'da DEDAŞ'ın elektrik kesintilerinden nasibini alan kısım sağlık sektörü oldu. Viranşehir ilçesinde TOKİ bölgesinde de devlet hastanesi karşısında 13 eczane,1 tane işitme merkezi, 2 tane optik, 3 tane medikal,4 tane markette 5 gündür ara ara kesilen enerji son 3 günde komple kesilmiş durumda.
Şanlıurfa’da DEDAŞ elektrik kesintilerinin ve mağdurlarının  sayısı  her geçen gün artarken bu seferde plansız kesintilerden nasibi alanlar sağlık sektörü oldu.
Viranşehir ilçesinde TOKİ bölgesinde de devlet hastanesi karşısında 13 eczane,1 tane işitme merkezi, 2 tane optik, 3 tane medikal,4 tane markette 5 gündür ara ara kesilen enerji son 3 günde komple kesilmiş durumda.
Yaşanan olaya bir tepki de CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan geldi. 
Tanal konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:
"Şanlıurfa Viranşehir’de TOKİ bölgesinde de devlet hastahanesi karşısında 13 Eczane 1 tane işitme merkezi 2 tane Optik 3 tane medikal 4 tane markette 5 gündür ara ara kesilen enerji son 3 günde komple kesilmiş durumda.@TCEnerji@tcbestepe Ş.Urfalılar mağdur Yetkililerden ses yok."

Advert

İlginizi Çekebilir

Coşkun: Memur Zammı Enflasyon karşısında eridi

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun, TÜİK tarafından 2024 yılı Nisan ayı enflasyon oranı %3,18 olarak açıklandı. Bu oranla birlikte; dört aylık enflasyon %18,72 ve enflasyon farkı %3,23 olarak gerçekleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan