Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Urfa Hizmet-İş’te genel kurul heyecanı: İzol güven tazeledi
Urfa Hizmet-İş’te genel kurul heyecanı: İzol güven tazeledi

Urfa Hizmet-İş’te genel kurul heyecanı: İzol güven tazeledi

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa Hizmet-iş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanlığına Bozan İzol güven tazeleyerek tekrardan seçildi.
Şanlıurfa Hizmet-iş Sendikası 2 Nolu Şube’de genel kurul heyecanı yaşandı.
 
Özel bir otelde düzenlenen genel kurula Hak-iş Genel Başkan Yardımcısı ve Hizmet İş Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Hizmet İş Kadın Komite Başkanı Hatice Ayhan, Ak Parti İl Başkan Yardımcılarından Süleyman Elgün, Nihat Kılıç, 27 dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, Memur-Sen Sendika Başkanı İbrahim Coşkun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan İzol, sendika yönetimi ve delegeler katıldı.
 
Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Bozan İzol güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçildi.
Tekrardan başkanlığa seçilen İzol ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şubemizin 2.olağan Genel Kurulunun Başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İştirakli Şirketlerimiz Belsan Aş, Beltur Aş, Beltaş Aş, Viranşehir Belediyesi İştirakli Şirketi Virbel aş,  Viranşehir Belediyesi Personeli, Halfeti belediyesi İştirakli Şirketi Halfeti personel Aş, Halfeti Belediyesi Personeli,  Siverek Belediyesi İştirakli Şirketi Belet Aş,
Birecik Barajı Hidroelektrik Santrali Mudi Gurup Aş,  Şanlıurfa PTT Müdürlüğü, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan yeni kadroya geçen işçilerimize ve diğer iş yerlerimizde çalışan üyelerimize ve hizmet-iş sendikası ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını cenabı haktan temenni ediyorum. Şubemizin kuruluşundan günümüze emeği geçen ve hizmet eden arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunarım.
İlkeli, kararlı, onurlu ve sorumlu sendikacılığın en büyük örneklerinden olan Şanlıurfa 2 nolu şubemiz şube başkanlığımız kurulduğu gün itibarı ile 5 yıl içerisinde hep büyümüş, gelişme göstermiş ve sergilemiş olduğu hizmet anlayışı ile hangi üyemizin kapısını çalmış ise kabul görmüştür. 2 nolu şube başkanlığımıza katılan hiçbir belediye ve işçi kardeşlerimiz ayrılmak istememiş, dostluk ve kardeşlik anlayışı ile ilişkilerimiz 5 yıllık süre içerisinde halen devam etmektedir. Bu birlik ve beraberliğimiz, hizmet-iş sendikasının büyük bir aile olduğunun göstergesidir. 2016 tarihinden günümüze denk, sürekli olarak hizmet-iş sendikası ailesini büyütmek ve geliştirme çabası içerisinde oldum. Çok şükür ilkeli ve kararlı çalışmalarımızın karşılığı sonucunda şu anda hizmet-iş sendikası Şanlıurfa 2 nolu şube başkanlığımızın üye sayısı 2400, ikibin dörtyüze yaklaşmıştır. Beni bu geçmiş süre içerisinde birlik beraberliğimize ve büyümemize destekleri ile katkı sağlayan tüm üyelerimize işçi arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Değerli arkadaşlarım; önümüzdeki 4 yıllık süre içerisinde sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerle hep istişare, diyalog içerisinde ve iç içe olacağımı ifade etmek istiyorum. unutmayalım ki birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz ve hep beraber el ele verdiğimiz sürece aşamayacağımız engel yoktur. Böyle bir sendikaya üye olmak, temsilcilik veya şube başkanı olarak görev yapmak ayrıcalıklı ve onurlu bir görevdir. Başta genel başkanımız olmak üzere hizmet-iş sendikamız ailesine, bütün yönetim kurulu üyelerine ve siz delege ve işçi kardeşlerime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
                                                         
 

Advert

İlginizi Çekebilir

Gazze’de yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi

İsrail’in saldırılarının devam ettiği Gazze’de, yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan