Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Urfa’da otobüslerde klimalar açılacak mı? Merakla beklenen tarih açıklandı
Urfa'da otobüslerde klimalar açılacak mı? Merakla beklenen tarih açıklandı

Urfa’da otobüslerde klimalar açılacak mı? Merakla beklenen tarih açıklandı

(RHA AJANS/RHA) – Şanlıurfa’da, kavurucu sıcakların başlaması ile birlikte toplu taşıma araçlarında yolculuk eden vatandaşlar, klimaların açılmamasından dolayı kan ter içinde kalıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre, klimalar yarından itibaren açılmaya başlanacak.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir yılı aşkın süredir, Şanlıurfa’da toplu taşıma araçlarında klimalar kullanılmıyor. Son günlerde çöl sıcaklarının hâkim olmaya başladığı kentte, klimaların yasak olmasından dolayı otobüsle yolculuk yapmak vatandaşlar için eziyete dönüşüyor.
İL HIFZISIHHA KURULU KARAR ALMADI
Normalleşme adımları kapsamında birçok kısıtlama, 1 Temmuz’dan itibaren kaldırıldı. Yasaklar kaldırıldı kaldırılmasına ancak İl Hıfzıssıhha Kurulu konuyla ilgili ne bir karar aldı ne de kamuoyunu bilgilendirdi.
BELEDİYE İNSİYATİF ALDI
İl Hıfzıssıhha Kurulu konuyla ilgili karar almayınca Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül vatandaşların çağrısına kulak verdi ve klimaların açılması için insiyatif aldı. Buna göre, klimalar yarından itibaren açılmaya başlanacak.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan