Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Memur-Sen memur zammı için sahaya iniyor
Memur-Sen memur zammı için sahaya iniyor

Memur-Sen memur zammı için sahaya iniyor

(RHA AJANS/RHA) – Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı memur zammı için sahaya iniyor.
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı memur zammı için sahaya iniyor.
Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 5 Temmuz 2021 pazartesi günü Bahçivan İş Merkezi önünde saat 12.00’de basın açıklaması yapacak.
Basın açıklaması 81 ilde eşzamanlı olarak yapılacak.
Konuya ilgili Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Üyelerimiz ve emek gücüne dayalı çalışan tüm kamu çalışanlarımızın 2022-2023 maaşlarını belirleyecek 6.Dönem Toplu Sözleşme süreci Ağustos ayında başlıyor. Reel enflasyon ve ne yazık ki hayatımızın parçası haline gelen zamlar ile eriyen memur maaşlarının hak ettiği seviyeye çıkması için toplu sözleşme süreci başlamadan bir dizi eylem planı ile sesimizi haykırmak için alanlara iniyoruz.Memur-Sen olarak toplu sözleşme sürecine giderken ilk basın açıklamamızı 5 Temmuz 2021 pazartesi günü Bahçivan İş Merkezi önünde saat 12.00’de yapacağız.Destek ve katkılarınızla sesimizi ve gücümüzü sahaya yansıtarak daha güçlü bir şekilde yetkililere duyurmak için genel merkezimizin aldığı karar doğrultusunda 81 İl genelinde basın açıklaması yapacağız. Pandemi kurallarına uyarak yapacağımız basın açıklamasına tüm kamu çalışanlarımızı bekliyor ve 5 Temmuz pazartesi günü sahayı doldurmaya davet ediyoruz."

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Suçundan Aranan 4 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan A.Y., S.K., S.D., Ö.F.Y. isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan