Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Henteş ve Ulusoy Ailesi’nin mutlu günü
Henteş ve Ulusoy Ailesi'nin mutlu günü

Henteş ve Ulusoy Ailesi’nin mutlu günü

(RHA AJANS/RHA) – İş adamı Çiftçi Ramazan Henteş’in oğlu Mimar Cihan Henteş İş adamı merhum Ahmet Ulusoy’un kızı Psikolog Fatma Ulusoy kıyılan nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.

İş adamı Çiftçi Ramazan Henteş’in oğlu Mimar Cihan Henteş ile İş adamı merhum Ahmet Ulusoy’un kızı Psikolog Fatma Ulusoy dünya evine girdi.
Çiftin kirveliğini iş adamı Ferhat Eyyüpoğlu yaparken çiftin nikah şahitliğini ise KALYON Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Songül Kalyoncu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak, Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Haliliye Belediye eski Başkanı Fevzi Demirkol ve Avukat İbrahim Asoğlu yaptı.
Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kıyarken nikaha yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda davetli katıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan