Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkent’te “19. Muhtarlar Müzakere Ediyor” programı düzenlendi

Başkent’te “19. Muhtarlar Müzakere Ediyor” programı düzenlendi

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın da görüntülü arama ile katıldığı toplantıda muhtarların mahallelerindeki sorunları ve talepleri dinlendi.

Kızılcahamam Şifa Termal Sosyal Tesisi’nde 19’uncusu düzenlenen toplantıya Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu, EGO Genel Müdürlüğü, ASKİ Genel Müdürlüğü, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kent Estetiği Daire Başkanlığı, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı yetkilileri katıldı.

Toplantıda muhtarlar, mahallelerinin kronikleşmiş sorunlarını ilk ağızdan yetkililerle masaya yatırdı, taleplerini iletti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Önder Yanmaz, şöyle konuştu:

“Ocak ayında başlattığımız ‘Muhtarlar Müzakere Ediyor’ toplantılarımızın sonuncusunu siz Polatlı ilçemizin muhtarları ile yapıyoruz. Hedeflediğimiz gibi bir yılda tüm muhtarlarımızla bir araya geldik. Toplantılarımızda belediye birimlerimizdeki yetkilerimiz var. Onlarla sizin birebir görüşmelerinizi sağlıyoruz. Hepinize gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan