Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İzmir’den kestane, mısır ve çiçek satıcıları için tek tip düzenleme

İzmir’den kestane, mısır ve çiçek satıcıları için tek tip düzenleme

Hizmet kalitesinin yükseltilmesi, yönetmelikte tanımlanan komisyonca müsaade edilen ürünlerin ticaretinin standartlara ve gıda güvenliğine uygun olarak yapılması ve yürütülen sosyal ekonomik faaliyetlerin disipline edilmesi konusunda uygulanacak esaslar düzenlendi.

Eğitimin ardından satıcılara Meslek Fabrikası Binası’nda tek tip kıyafet ve kimlik kartı verildi. Törende İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Şükran Nurlu ile Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları, kooperatif başkanları ile temsilcileri yer aldı.

 “Bütünlüğü sağlamış olacağız”

Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, satış yapılacak stantların da 2023 yılının başında hazır olacağını belirterek “Şehrimizde Türkiye’ye örnek bir projeyi uygulamış ve bütünlüğü sağlamış olacağız. Bu, sizlerin desteği, emeği ve katkısıyla oldu. Bundan sonraki süreçte de sizlerin fedakarlığı ile sürecek” dedi.

“Düzensizlik vardı”

Genel Sekreter Yardımcısı Şükran Nurlu ise, “Siz üreten insanlarsınız. Ekonomiye katkı koymayı seven insanlarsınız. Düzensizlik vardı. Ülkemizde bunu düzenleyen hukuki altyapı yok. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Tunç Soyer Başkanımızın vizyonu doğrultusunda boşluk olan altlığı oluşturduk.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan