Anasayfa / TÜM HABERLER / TEKNOLOJİ / Bağcılar’da ödemeler artık e-devlet üzerinden yapılabilecek

Bağcılar’da ödemeler artık e-devlet üzerinden yapılabilecek

Bağcılar Belediyesi, e-devlette bulunan dijital hizmetlere yenisini ekledi. Bu kapsamda Bilgi İşlem Müdürlüğü, e-devlet kapısında bulunan eğitim, kütüphane, genel, hayvan barınma, yardım, beyan başvuruları, gerçek ve tüzel kişiye özgü dijital hizmetlere ödemeyi de ekledi.

Belediyenin kurumsal web sitesi olan www.bagcilar.bel.tr adresi üzerinden ödemelerini yapabilen ilçe sakinleri artık e-devlet kapısından da bu işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilecek.

Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama, vatandaşların emlaktan çevreye kadar bütün ödemelerini e-devlet üzerinden online ödeme fırsatı sunuyor. Teknolojinin imkanlarını en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Türkiye’de bu konularda öncü bir belediyeyiz. E-devlet kapısı uygulaması üzerinden çok sayıda işlem yapabiliyorduk buna son olarak tahsilat işlemlerini de ekledik. Vatandaşlarımız güvenli bir şekilde ödemelerin gerçekleştirebilecek. Zaten vatandaşlarımızın yaptıkları ödemelerde online kanalları tercih ettiğini görüyoruz. Sunduğumuz e-devlet hizmetleriyle vatandaşımıza kapımızı 7/24 açık tutmuş oluyoruz. Dijital hizmetleri yaygınlaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Dynabook gelişmiş güvenlik sistemleri ile BT ekiplerine kolaylık sağlıyor

Siber güvenlik, son dönemde siber saldırılarda yaşanan artış nedeniyle BT ekiplerinin birincil önceliği haline geldi. Siber güvenlik, yalnızca gizli kalması gereken veriler için değil, aynı zamanda GDPR, KVKK ve diğer düzenlemeler için d

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan