Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı

OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılında başlatılan Oyun Girişimciliği ve Yazılım Merkezi (OYGEM), İZFAŞ Fuar Alanı’nda yer alan Kule İzmir’de, Türkiye’nin oyun sektörüne katkı sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

OYGEM, bünyesindeki akademi ile de oyun ve yazılım sektöründe yer almak isteyenlere birçok alanda ücretsiz eğitimler sunuyor.

OYGEM, İZFAŞ ve Digi Game Startup Studio iş birliğiyle düzenlenen OYGEM Akademi Oyun Geliştirme Eğitimleri için kayıtlar başladı.

Pixel Art Tasarım, Oyun Tasarımı, Oyun Motorları ve Kodlama ile Müzik ve Ses Efekti Tasarımı alanlarında verilecek eğitimlerde dersler 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacak. Beş hafta sürecek eğitimlerde ayrıca, Unreal Engine ve Amazon AWS workshopları da düzenlenecek.

Eğitimler temel seviyeden başlayacağı için oyun geliştirmeye meraklı ve kariyerini bu alanda ilerletmek isteyen herkes, OYGEM Akademi eğitimlerine katılabilecek. Program kapsamındaki eğitimler, çevrimiçi olarak Zoom programı üzerinden yapılacak. Ayrıca, OYGEM Akademi eğitim programı, yayın linki ve etkinlik detayları, başvuru sırasında kayıt olunan Discord sunucusu üzerinden paylaşılacak.

OYGEM Akademi Eğitimleri’nde, Oyun Motorları ve Kodlama Eğitimi Şamil Özçelik, Pixel Art Tasarım Eğitimi Halil Onur Yazıcıoğlu, Müzik ve Ses Efekti Tasarımı Eğitimi Mehmetcan Güler ve Oyun Tasarımı Eğitimi de Ata Deniz Oktay tarafından verilecek.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan