Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Xi Jinping ve halkın polisleri

Xi Jinping ve halkın polisleri

Polisleri onurlandırmak için bugün Çin’de Polis Günü kutlanıyor. Polis Günü münasebetiyle Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping yayımladığı mesajda, ülke genelindeki tüm polisi tebrik etti. Xi Jinping, halkın sadık koruyucusu olarak Çinli polislerin ulusal güvenlik ve toplumsal istikrar için daha büyük katkılarda bulunmasını umduğunu ifade etti.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping her zaman kamu güvenliği ile ilgili çalışmalara büyük önem veriyor. Xi Jinping, birçok kez kamu güvenliği toplantılarına katıldı, polis memurlarının temsilcilerini kabul etti. Geçtiğimiz yıllarda Xi Jinping çeşitli yollarla polislerle ilgilendi.

26 Ağustos 2020’de, Çin Halkının Polislerine Bayrak Sunma Töreni’nde hazır bulunan Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping polis temsilcisine bayrak sundu ve konuşma yaptı.

1 Ocak 2019 tarihinde, Çin’in en büyük geleneksel bayramı Bahar Bayramı öncesinde Cumhurbaşkanı Xi Jinping sabah ilk olarak Beijing Belediyesi Kamu Güvenliği Bürosu’na giderek, burada polislerle bir araya geldi. Xi, ziyareti esnasında devriye gezen polislerle görüntülü sohbet etti ve ülkedeki bütün polislerin bayramını kutladı.

 Xi Jinping 25 Mayıs 2022’te Beijing’de ulusal kamu güvenlik kurumlarının kahramanlarıyla görüştü. Xi, kahraman polislerle samimi bir şekilde bir araya gelerek onları gönülden tebrik ettiğini dile getirdi ve ülke çapındaki tüm polis memurlarına içten selamlarını iletti.

Kaynak Çin Uluslararası Radyosu
Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yürüttüğü "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili vatandaşlara cuma namazında okunan hutbenin ardından çağrı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan