Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Tour of Antalya 2023 yılı teması açıklandı

Tour of Antalya 2023 yılı teması açıklandı

Tour of Antalya powered by AKRA, 9-12 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. 2023 yılının teması, orman yangınlarında kül olan Manavgat-Oymapınar beldesinde ağaçlandırma çalışmalarına destek için “Yeşil bir gelecek için hep birlikte ormanlarımızı koruyalım” olarak belirlendi.

2021 yazında çıkan orman yangınlarında kül olan Manavgat’ın “Yeşil Kanyon” ve “Yalancı Cennet” olarak tanımlanan Oymapınar beldesinde “Tour of Antalya powered by AKRA Manavgat Hatıra Ormanı”nın temelleri atılacak. Antalya Valiliği’nin öncülüğünde, Orman Bakanlığı Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ile birlikte Tour of Antalya powered by AKRA’nın da tüm sponsorlarının destekleriyle yarışa katılan tüm bisikletçiler ve yarışı takip eden medya mensupları için hatıra ormanına fidan dikilecek. Dünyaca ünlü bisikletçiler Manavgat’ın doğa harikası Oymapınar baraj gölünden start alarak yeşil bir gelecek için pedal çevirerek herkesi harekete geçmeye davet edecek.  

Bisiklet ve spor dünyasını her yıl şubat ayında Antalya’da buluşturan Tour of Antalya kapsamında düzenlenen AKRA Talks’ta bir oturum “Sürdürülebilirlik, iklim sorunu ve yeşil gelecek için bisikletin önemi” paneli olacak. Ayrıca lider formalarından birisi de “Yeşil bir Gelecek” olarak konumlanacak.  

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan