Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Genç iş insanı şarkıcı oldu

Genç iş insanı şarkıcı oldu

Özgür Arslan, gayrimenkul sektöründeki başarılarına sevilen şarkılarını da ekledi. Hobi olarak şarkı söyleyen genç insanı, söz ve müzikleri kendine ait “hip hop” tarzı şarkılarını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Özellikle Z kuşağı tarafından büyük beğeni toplayan “Vazgeç”, “Hadi Dön Gel”, “İhanet” ve “Yalandan İbaret” adlı şarkılarının klipleri sosyal medya platformlarında binlerce kez izlenen genç şarkıcı, sanat dünyasındaki kariyerinde giderek yükseliyor.

“Hem stres atıyorum hem hayalimi gerçekleştiriyorum”

Özgür Arslan, şarkı söyleyerek iş dünyasının stresini üzerinden attığını söylüyor. “Şarkılar benim için bir tutku.” diyen genç sanatçı, “Uzun yıllardır şarkılarla içli dışlıyım. Duygularımı şarkılara dökerek hem stres atıyorum hem de hayalimi gerçekleştirmiş oluyorum.” ifadelerini kullanıyor. Şarkılarının her yaştan insana hitap ettiğini vurgulayan genç şarkıcı, “Özellikle ‘Z kuşağı’ dediğimiz gençler şarkılarımı çok beğeniyor. Sosyal medyadan çok güzel yorumlar alıyorum. Bununla birlikte beni eleştirenleri de dikkate alıyorum. Şarkıcılığı ve şarkılarımı sürekli geliştiremeye çalışıyorum.” şeklinde konuşuyor.

 “Ünlü olmak için şarkı söylenmez”

“Benim için ünlü olmak önemli değil, bir unvan bırakmak kadar güzel bir duygu olamaz. Beni seven ve şarkılarıma değer veren insanlara değer katınca kendimi ünlü hissediyorum. ” ifadelerini kullanan şarkıcı, şöyle devam etti: “Herkes ünlü olmak, çok dinlenen bir şarkıcı olmak isteyebilir. Bu çok doğal karşılanabilir. Ancak benim felsefem şu; ünlü olmak için şarkı söylenmez! Ben ünlü olmak için yola çıksaydım kolay yoldan ünlü olan birçok fenomen gibi farklı şeyler yapardım. Ama ben kendimin değil, şarkılarımın ünlü olmasını istiyorum. Şarkılarımla insanlara değer katmak istiyorum. Şarkılarımı dinleyen insanların kalbine, ruhuna dokunmak istiyorum. Bugüne kadar aldığım tepkilere bakınca bunu başardığımı ve doğru yolda olduğumu görüyorum. Bu bana büyük bir huzur veriyor ve hedeflerim için motivasyon sağlıyor.”

“Çok büyük hedeflerim var”

Hem iş dünyası hem sanat dünyası için çok büyük hedefleri olduğunu belirten Özgür Arslan, “Gayrimenkul sektörü ve sanat dünyası birbirleri ile çok zıt mecralar ama ben her iki mecrayı harmanlayarak kendime bir kariyer hedefi çizdim. Her iki sektörde de çok büyük hedeflerim var. Bir yandan işlerimi geliştirirken bir yandan da yeni şarkılarla ve yeni albümlerle sanatımı icra etmeye devam edeceğim.” diyor.

Genç şarkıcı, girişimcilere ve gençlere de şu tavsiyelerde bulundu: “Benim için gelecek, her zaman şimdi başlar. İnsanlara hayallerinden asla vazgeçmemelerini öneriyorum. En ufak bir kötü yorumda vazgeçerseniz, kaybedersiniz! Kim ne derse desin düşünmeyin. Çünkü gelecek şimdi başlar! Kariyerinizde asla pes etmeyin. İflas etseniz bile, kaybetseniz bile tekrar kalkıp tekrar başlayın. Hedeflerinize ulaşacağınızı asla unutmayın.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Vakfı 27 öğrenciyi yurtdışına gönderecek: İşte detaylar…

Şanlıurfa Vakfı, geliştirdiği burs programıyla 27 genç Şanlıurfalıyı yurtdışına göndermeye hazırlanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan