Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Karaköprü Belediyespor’da alt yapı seçmeleri başlıyor

Karaköprü Belediyespor’da alt yapı seçmeleri başlıyor

Her yıl düzenli olarak düzenlenen alt yapı seçmeleri, Karaköprü Belediyespor’un genç takımlarının yenilenmesi ve güçlendirilmesi için büyük önem taşıyor. Seçmelere katılan gençler arasından en yetenekli olanlar, takımın alt yapısında yer alarak geleceğin yıldızları olma yolunda ilerleyebilirler.

Alt yapı seçmelerine katılmak isteyen gençler için kayıtlar, kulüp ofisinde yapılmaktadır. Seçmelere katılım için herhangi bir yaş sınırlaması bulunmamakta olup, tüm genç futbolcu adaylarına eşit fırsatlar sunulacaktır. Kayıt işlemleri sırasında, adayların kimlik bilgilerinin yanı sıra geçmiş futbol deneyimleri hakkında da bilgi vermeleri gerekmektedir.

Karaköprü Belediyespor, alt yapı seçmeleri ile hem takımının geleceğini güçlendirmeyi hem de genç yetenekleri keşfetmeyi hedeflemektedir. Kulüp yetkilileri, seçmelere katılacak genç adayların heyecanını ve isteğini paylaşarak onların becerilerini değerlendireceklerdir.

Karaköprü Belediyespor alt yapı seçmelerine katılarak kendini göstermek isteyen tüm genç futbolcu adaylarına başarılar dileriz. Kulübün yetenek avcıları tarafından keşfedilerek profesyonel futbol hayatına atılmak için ilk adımı atabilirler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Şok Uygulama: Çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göçle mücadele, asayiş ve narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama gerçekleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan