Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa ‘da işyeri yangını itfaiye ekipleri müdahale etti

Şanlıurfa ‘da işyeri yangını itfaiye ekipleri müdahale etti

Eyyübiye İlçesi’nde bulunan Eyüp Kent Mahallesi’nde bir işyerinde yangın çıktı. Yangın, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine hızla büyüdü ve ekonomik kayıplara yol açmadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının yayılmasını önlemek için büyük bir çaba gösterdi.

Yangının çıkış nedeni hakkında yapılan ilk değerlendirmelerde, çocukların ateşle oynaması sonucu yangının çıkma olasılığı üzerinde duruldu. Yangının meydana geldiği işyerinin çevresindeki görgü tanıkları, bir grup çocuğun ateşle oynarken işyerinin yangın çıktığını fark ettiklerini söylediler.

Yangınla ilgili olarak yetkililer, çocukların ateşle oynamasının ne kadar tehlikeli olduğunu vurgulayarak, ailelere ve velilere daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca, çocukların ateşle oynamasının yanı sıra, evde kullanılan elektrikli cihazlara dikkat edilmesi ve güvenlik önlemlerinin alınması konusunda da bilgi verildi.

Yangında herhangi bir yaralananın olmadığı belirtilirken, polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir soruşturma başlattı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Köprülü kavşakta araç devrildi:1 yaralı

Şanlıurfa’da Köprülü kavşak inşaat çukuruna devrilen araç, toprak taşımak için kullanılan kamyonun kasasına girdi. Kazada 1 kişi yaralandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan