Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Bu görüntüler turizmi olumsuz etkiliyor

Bu görüntüler turizmi olumsuz etkiliyor

Bu durum yerli ve yabancı turistlerin de rahatsız olmasına sebep olurken, vatandaşlar ve esnaf, mülki amir ve yerel yönetimlerden bir çözüm bulunmasını istiyor.

Son dönemde Şanlıurfa’da turizm bölgesindeki dilencilik ve madde bağımlılarına bağlı rahatsızlıklar artış gösterdi. Üstü başı yırtık ve bakımsız görünen bu kişiler, sokaklarda dolaşarak vatandaşlardan para talep ediyor ve bazen de agresif davranışlar sergiliyor. Bu durum, bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlerin keyfinin kaçmasına ve güvenlik endişesi yaşamasına neden oluyor.

Vatandaşlar ve esnaf, yerel yönetimlerden acil bir çözüm bulunmasını talep ederek, güvenlik önlemlerinin artırılmasını istiyor.

Esnaf ve vatandaşlar Belediye ve Valilik yetkilileri, dilencilik ve madde bağımlılığıyla mücadele ekiplerinin daha sıkı denetimler yapmasını ve güvenlik güçlerinin de bölgedeki önlemleri artırılmasını istedi.

Turizm bölgesinde yaşanan bu sorunun çözümü için yerel yönetimlerin, emniyet güçlerinin ve ilgili kurumların iş birliği içinde çalışması gerektiği belirtiliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’ya 76 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı'nın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda gerçekleşti. Bu kura neticesinde, Türkiye'nin sağlık hizmetlerinde önemli bir yere sahip olan Şanlıurfa'ya 76 hekim atandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan