Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Siyasilerden Büyük Taarruz paylaşımı

Siyasilerden Büyük Taarruz paylaşımı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü vesilesiyle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Taarruz her türlü zorlukta dahi bağımsızlıktan asla taviz verilmeyeceğinin, milletçe tarihi bir meydan okumanın ve eşsiz bir mücadelenin sembollerindendir. Tarihimizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız güç ile Türkiye’mizi hedeflerine hep birlikte omuz omuza, gönül gönüle taşıyacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Büyük Taarruz’un 101. yılı kutlu olsun”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın yayımladığı mesaj şöyle:

“Sultan Alparslan’ın emanetini yere düşürmeyen, Anadolu topraklarını ebediyen Türk yurdu olarak mühürleyen; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ordumuzun her bir neferini rahmet, minnet ve hürmetle yad ediyorum. Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü kutlu olsun.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Büyük Taarruz’un yıl dönümünde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, “Anadolu toprağının Türk’ün yurdu olduğu gerçeğini bir kez daha tüm dünyaya ilan eden Büyük Taarruz’un 101. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda  “ Malazgirt Zaferi’yle bu toprakları vatan bildik, Büyük Taarruz’la da bu topraklardan gitmiyoruz dedik. Bu toprakları bizlere vatan kılan, vatanımızı canları pahasına koruyan başta Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları rahmetle, minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçmiş olsun mesajında şunları kaydetti:

“Ağustos ayı bağımsızlık meşalesinin yakıldığı zaferler ayıdır. Malazgirt Zaferi 952 yıl önce Anadolu’nun fethini müjdelerken Büyük Taarruz da bu toprakların aziz milletimiz için ilelebet payidar kalacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümü kutlu olsun. Başta şanlı zaferimizin komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğruna mücadele eden bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“Büyük Taarruz’un 101. yıl dönümünü kutluyorum.   Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında şunları aktardı:

 “İşgallere karşı istiklal inancıyla milletçe seferber olarak başlattığımız Büyük Taarruz’umuzun yıl dönümünü kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’ya 76 hekim atandı

Sağlık Bakanlığı'nın 116. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası sonucunda gerçekleşti. Bu kura neticesinde, Türkiye'nin sağlık hizmetlerinde önemli bir yere sahip olan Şanlıurfa'ya 76 hekim atandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan