Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Başkan Ekinci ‘den amatör spor kulüplerine destek

Başkan Ekinci ‘den amatör spor kulüplerine destek

BAŞKAN EKİNCİ’DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Göreve geldiği günden beri spora ve gençlere verdiği destekle takdir toplayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine de destek sözü verdi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir’deki amatör spor kulüplerinin yöneticileriyle ile yeni sezon öncesi bir araya geldi. Başkanlık makamında gerçekleştirilen buluşmaya; Viranşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Çelik, Viranşehir Spor Kulüp Başkanı Nurettin Karakış, Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulüp Başkanı Nedim Özkan, Viranşehir Gücü Spor Kulüp Başkanı Ferhat Uzun ve Viranşehir Sanayi Kulüp Başkanı Fahrettin Baydar, idman yurdu spor kulüp başkanı Ahmet Saçı kırmızı katıldı.
Kulüp yöneticileri ile spor üzerine sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, göreve geldiği günden beri gençliğe ve spora çok büyük önem verdiklerini belirterek, bunun neticesinde Viranşehir Belediyesi olarak spor branşında çok sayıda başarıya imza attıklarını söyledi. Viranşehir’deki amatör spor kulüplerine de her yıl düzenli olarak imkanlar dahilinde maddi destek sağladıklarına dikkat çeken Başkan Ekinci, yeni sezonda da amatör spor kulüplerin deplasman gidiş-gelişlerini karşılayacaklarını söyledi. Kulüplere maddi destek sağlayacaklarının sözünü de veren Ekinci, “Belediye olarak temel amacımız spora ve sporcularımıza sahip çıkmak, onların yanında olduğumuzu göstermek. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kulüplerimize desteğimiz her zaman devam edecek. Hepimizin ortak hedefi; çocuklarımızı, gençlerimizi son yıllarda artan kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Bu konuda gönüllülük esasıyla, amatör ruhla çalışan sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve şimdiden başarılı bir sezon geçirmenizi diliyorum” dedi.
Kulüp yöneticileri de, göreve geldiği günden bu yana amatör spor kulüplerine ve amatör sporculara desteğini sunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Yüzme Havuzlarına Yoğun İlgi

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu GAP Yarı Olimpik yüzme havuzunda vatandaşlar serinlemenin tadını çıkarıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan