Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Başkan Mızraklı ‘dan İzmir -Şanlıurfa uçak seferleri açıklaması

Başkan Mızraklı ‘dan İzmir -Şanlıurfa uçak seferleri açıklaması

İzmir Şanlıurfa Federasyonu Başkanı Ferit Mızraklı, İzmir ve Şanlıurfa arasında gerçekleştirilecek uçak seferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Mızraklı, iki şehir arasındaki ulaşımın daha da kolaylaşması ve hızlanması için bu seferlerin büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

İzmir ve Şanlıurfa arasında gerçekleştirilecek uçak seferleri, iki şehir arasındaki mesafeyi kısaltacak ve seyahat süresini oldukça azaltacak. Bu durum, her iki şehirde yaşayan vatandaşlar için büyük bir avantaj sağlayacak. Ayrıca, turizm açısından da önemli bir adım olarak değerlendirilen uçak seferleri, her iki şehrin turizm potansiyelini artıracak ve ekonomik anlamda da katkı sağlayacak.

Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik önemine vurgu yapan Mızraklı, İzmir’de yaşayan Urfalı hemşerilerin ve Urfa’da yaşayan akrabalarının zorluk çektiğini ifade etti.

Ayrıca, öğrencilerin maddi ve zamansal sıkıntılar yaşadığını dile getiren Mızraklı, Gaziantep, Diyarbakır ve Mardin gibi komşu illere haftalık düzenli uçuşların olduğunu belirterek, Şanlıurfa-İzmir uçuşlarının kısıtlı olmasının mantıklı bir izahı olmadığını söyledi.

Mızraklı, haftada en az 1 gidiş ve 1 dönüş olmak üzere toplamda 14 uçuş hakkının Şanlıurfa’nın, İzmir’in ve vatandaşların hakkı olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, milletvekilleri, ticaret odası, ziraat odası, ilçe belediye başkanları, siyasetçiler, STK’lar ve ilgili havayolu firmalarının yönetimini göreve çağıran Mızraklı, Cumhurbaşkanı’ndan da konuya müdahale etmesini rica etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ‘ndan Silah kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa'da Jandarma ekipleri tarafından Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan