Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Modern Üstgeçitler Ulaşımı Daha Güvenli Hale Getirdi

Modern Üstgeçitler Ulaşımı Daha Güvenli Hale Getirdi

  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ve ilçelerde insan sirkülasyonunun fazla olduğu noktalarda hem yayaların hem de sürücülerin can güvenliğini sağlamak amacıyla yaya üst geçitlerinin sayısını artırmaya devam ediyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri, Diyarbakır Yolu, Akçakale Yolu, Sırrın Mahallesi, Buhara mahallesi ile Otogar kavşağında ve Akçakale İlçesinde üst geçit çalışmasını tamamlayarak vatandaşların güvenli ulaşımlarını sağladı.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen talep ve önerileri değerlendirerek kentin farklı noktalarında yaya trafiğinin en yoğun olduğu bölgede modern, kent estetiğine uygun üst geçitler inşa ederek vatandaşların da takdirini kazandı.

<iframe width=”670″ height=”457″ src=”https://www.youtube.com/embed/KkCPl6YFL9c” title=”MODERN ÜSTGEÇİTLER ULAŞIMI DAHA GÜVENLİ HALE GETİRDİ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen></iframe>

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfasporlu futbolcular isyan etti: Verilen sözler tutulmadı

Şanlıurfasporlu futbolcular maddi sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan