Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 6 gözaltı

Şanlıurfa’da motosiklet hırsızlığı operasyonu: 6 gözaltı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hilvan Yediemin otoparkında meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayıyla ilgili 6 şüpheli yakalandı.Otoparkta koruma altında bulunan 5 motosikletin çalınması olayı, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucunda aydınlatıldı ve şahıslar yakalandı.

Şase numaraları kazınmış olan motosikletlerin çalınmasıyla ilgili olarak yapılan kamera çalışmaları ve saha araştırmaları sonucunda, motosikletlerin farklı kişiler tarafından çalındığı ve farklı adreslerde saklandığı tespit edildi. Bu bilgiler doğrultusunda İ.K., Y.E., M.O., S.O., Y.Y. ve B.K. isimli 6 şüpheli şahıs belirlendi.

Polis ekipleri, şüphelilerin saklandıkları 5 farklı adrese operasyon düzenledi. Yapılan baskınlar sonucunda çalıntı motosikletlerle birlikte şüpheli şahıslar da yakalandı. İfadesi alınan şüpheliler, gözaltına alındı ve ilgili suçlamalarla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yürüttüğü "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili vatandaşlara cuma namazında okunan hutbenin ardından çağrı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan