Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Demokrat Partili Karakeçili’den Yeni Yıl Mesajı

Demokrat Partili Karakeçili’den Yeni Yıl Mesajı

Demokrat Parti Genel İdare Kurulu (GİK ) Üyesi Ömer Karakeçili, yayımladığı yeni yıl mesajı ile herkesin yeni yılını kutladı.

Karakeçili,yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılın daha geride bırakıldığını, millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunun yaşandığını ifade eden Karakeçili, ” 2024 yılının başta Şanlıurfalı hemşerilerime, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Geride kalan yılın genel muhasebesini yaparken, Şanlıurfa olarak sahip olduğumuza inandığım en güzel özelliği sizlerle paylaşmak isterim: Yeiste ve sevinçte, her daim kardeşlik bağlarıyla bir arada olmak… Bizleri güzel yapan, şehrimizin iklimini ısıtan şey işte bu.

Sağlık çalışanlarımıza, güvenlik güçlerimize, eğitim camiamıza, basın mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.

2024 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, tüm yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık dolu bir yıl diliyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede işbirliği çağrısı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın yürüttüğü "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili vatandaşlara cuma namazında okunan hutbenin ardından çağrı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan