Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Gülpınar,”Biz fakirin, fukaranın, garibin hizmetkârı olacağız”

Gülpınar,”Biz fakirin, fukaranın, garibin hizmetkârı olacağız”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Ekinci’nin Seçim Bürosu’nun açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Gülpınar, konuşmasında partisine olan bağlılığını ve halka verdiği sözleri vurgulayarak, “Biz fakirin, fukaranın, garibin hizmetkârı olacağız” dedi.

Gülpınar, konuşmasında Ak Parti içerisinde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti ve parti içi ayrılıklara değindi.

Ak Parti’den ayrılmasına değinen Gülpınar, ‘En son terk edecek adama bu partiyi terk ettirdiler. Cumhurbaşkanımızdan bizleri ayrı düşürdüler” ifadelerini kullanan Gülpınar, parti içinde özeleştiri yapılması gereken durumlara işaret etti. Bazılarının sağa sola talimatlar verdiğini belirten Gülpınar, “Bunun hesabını birilerinin vermesi lazım” dedi.

Gülpınar’ın vaatleri arasında, Eyyübiye’nin çöp sorunu, başıboş hayvanlar ve tapu düzenlemeleri gibi konular öne çıkıyor. ” Ne çalacağız ne çarpacağız, Çarpanlara, çarpanlara müsaade etmeyeceğiz” diyerek hizmet anlayışını özetleyen Gülpınar, şehrin ve halkın sorunlarına odaklanacaklarını vurguladı.

Eyyübiye Merkez Seçim Bürosu’nun açılışıyla birlikte projelerine start veren Gülpınar, “Projeler çok, bu sorunları birer birer çözeceğiz” sözleriyle seçim vaatlerini dile getirdi. Şanlıurfa’nın önümüzdeki dönemdeki belediye başkanı olma hedefiyle yola çıkan Gülpınar, halkın desteğiyle bu vaatleri hayata geçireceklerini belirtti.

Seçim sürecinde Şanlıurfa’nın beklentilerine yanıt vereceklerini ifade eden Mehmet Kasım Gülpınar, halka hizmetin ön planda olacağını ve adaletli bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin kesin sonuçları Resmi Gazete’de

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin kesin sonuçlarına ilişkin kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan