Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Eyyübiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya’dan Zeynel Beyazgül’e Hodri Meydan

Eyyübiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kaya’dan Zeynel Beyazgül’e Hodri Meydan

Özel Bir Tv Kanalı’nda Programa Çıkarak Faturalarda Bir Yolsuzluk Yok, Sayıştay İncelemelerimiz Yapılıyor Dedikten Sonra Eyyübiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Meclisi Grup Başkan Vekili Sait Kaya’dan Twitter (X) Üzerinden Zeynel Beyazgül’e Cevap Gecikmedi.

Eyyübiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Meclisi Grup Başkan Vekili Sait Kaya; “Zeynel Başkanım, Madem Meclisin Verdiği Bütçeyi Kullanmış Arkadaşlar Ve Madem Her Şey Nizami. Büyükşehir Meclis Üyesi Olarak Talep Ediyorum. Daire Başkanlarına Talimat Verin. Gelip Son 3 Aylık Harcamaları İnceleyelim. Sizi Aklayalım. Dediğiniz Gibiyse De Özür Dileyelim” Diyerek Bir Teklifte Bulundu.

Teklif Ardından Eyyübiye Eski Belediye Başkan Yardımcısı Ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Meclisi Grup Başkan Vekili Sait Kaya’ya İyi Parti Büyükşehir Meclis Üyesi Tayyar Yetim Ve Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Meclisi Grubu Meclis Üyeleri Tarafından Denetlemeye Bizlerde Gelebiliriz Diyerek Hodri Meydan Dediler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Viranşehir Belediyesi’nden İlaçlama açıklaması

Viranşehir'de yaşayanlar, son günlerde artan sıcaklarla birlikte sivrisinek ve haşere yoğunluğundan şikayetçi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan