Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Vali Şıldak: Seçim güvenliği için tüm önlemleri aldık

Vali Şıldak: Seçim güvenliği için tüm önlemleri aldık

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, 31 Mart Seçimleri öncesinde şehirdeki seçim güvenliği tedbirlerine ilişkin basın bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, Şıldak, seçimlerin Şanlıurfa’da huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli önlemleri aldıklarını vurguladı.

Vali Şıldak, seçim gününe dair önemli uyarılarda bulundu. Silah taşınmasının kesinlikle yasak olduğunu belirten Şıldak, bu konuda sıkı denetimlerin yapılacağını açıkladı. Ayrıca, kutlama amaçlı silah kullanımının hayati risklere yol açabileceğine dikkat çekerek, bu tür sorumsuz davranışlara asla izin vermeyeceklerini ifade etti. Şıldak, vatandaşların seçim günü huzur içinde oy kullanabilmeleri için gerekli tüm güvenlik önlemlerinin alındığını da vurguladı.

Vali Hasan Şıldak, seçim sürecindeki çalışmalara ilişkin şu açıklamalarda bulundu: ” Şanlıurfa’da seçim süreci boyunca herhangi bir huzursuzluğa meydan vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gereken her türlü tedbiri aldık. Seçim günü silah taşıyanlar hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak, kesinlikle taviz vermeyeceğiz.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Para yüzmede 12 madalya

Türkiye, Avrupa Para Yüzme Şampiyonası'nda 2 altın, 4 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 12 madalya kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan