Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / DEVA Partisi ‘nden Cumhur ittifakına destek rozeti Başkan Beyazgül taktı

DEVA Partisi ‘nden Cumhur ittifakına destek rozeti Başkan Beyazgül taktı

DEVA PARTİSİ’NDEN CUMHUR İTTİFAKINA BÜYÜK DESTEK, PARTİ ROZETİNİ BAŞKAN BEYAZGÜL TAKTI

Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyet AK Parti’ye katılarak Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destek verecek. AK Parti’ye katılan Aydın ve beraberindekilere parti rozeti Başkan Beyazgül tarafından takıldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Şanlıurfa gönlü güzel insanlarla zenginlik kazanıyor’’ dedi.

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e destekler çığ gibi büyüyor. Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı Avukat İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri aileleriyle birlikte AK Davaya destek verdi.

AK Kadrolara destek veren Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı İbrahim Halil Aydın ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanlığı binasında bir araya geldi.

Aydın ve beraberindekiler Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu tarafından karşılandı. Parti binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Beyazgül, partiye yeni katılım sağlayan Aydın ve ailesi ile kucaklaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı İbrahim Halil Aydın ve beraberindeki heyete AK Parti’ye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Beyazgül, ‘’Seçim arifesinde böyle bir destek için Deva Partisi önceki dönem İl Başkanı İbrahim Halil Aydın, Yönetim kurulu üyeleri ve ailesine teşekkür ediyorum. İbrahim Halil Aydın, bizlere başkanımız bir dönem daha devam etsin. Yarım kalan projelerini devam ettirsin. Bizde bunu kabul ettik ve İnşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu bir Şanlıurfa sevgisidir. Bu bir memleket sevgisidir. Şanlıurfa farklı bir şehir gönlümün sukün ettiği şehir, hiçbir şehirde bu kadar rahat etmedim ve memleketimize hizmet için yola çıktık. Şanlıurfa gönlü güzel insanlarla zenginlik kazanıyor. Birlik ve beraberlikten güç kazanıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu güze düşüncelerinizi çevrelerinizle paylaşırsanız etrafınızdaki birçok insanı ikna edeceğinize inanıyorum. İbrahim Halil Aydın, yönetim kurulu üyeleri, ailesi ve STK’larla birlikte bizlere destek verdiler. Allah razı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun’’ dedi.

AK Parti Şanlıurfa il Başkanı Ali İhsan Delioğlu, ise ‘’Şanlıurfalılar ne yapacağını iyi bilir. Nerde duracağını bilir. Şanlıurfalılar her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmuştur’’ dedi.

AK Partiye katılım sağlayan avukat İbrahim Halil Aydın ‘’kritik bir seçim sürecine giriyoruz. Bu süreçte herkesin memleket hassasiyetini göz önünde bulundurarak elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizde yapmış olduğumuz görüşmelerde memleketimiz açısında olması gereken Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün bir dönem daha başkan olması için elimizi taşın altına koymayı uygun gördük. Bu saatten sonra Pazar günü büyük coşkuyu hep beraber göreceğiz’’ şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Gazze’de yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi

İsrail’in saldırılarının devam ettiği Gazze’de, yaşamını yitirenlerin sayısı 34 bin 454’e yükseldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan