Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş,Muhtarı da Tehdit Etmiş

Suruç Kaymakamı İbrahim Güneş,Muhtarı da Tehdit Etmiş

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Celal Erdem, yaşadıklarını şöyle aktardı: ” Seçim sürecinde CHP için çalıştık. AK Parti’ye oy az çıkınca yaklaşık bir hafta önce kaymakam bey beni ve bir muhtar arkadaşı daha makamına çağırdı. Gittiğimizde ‘Neden AK Parti’ye çalışmadığımızı’ sordu. Mühürlerimizi bizden aldı. Ertesi gün beni tekrar arayıp istifa etmemi istedi. İstifa etmezsem ‘Senin dosyan var savcılığa veririm’ dedi. Ben de istifa etmek zorunda kaldım. Kanun yok, bir şey yok zaten. Kaymakamdır ama diyor ‘AK Parti’ye çalışın.’ Böyle şey mi olur?”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Urfa’da en yüksek oyu Suruç’ta aldı. Urfa’da Erdoğan yüzde 64.88, Kılıçdaroğlu ise yüzde 35.14 oy almış, Kılıçdaroğlu’nun Suruç’taki oy oranı ise yüzde 70.81 olmuştu.

Kaynak:Duvar Gazetesi 

https://www.gazeteduvar.com.tr/suruclu-muhtar-chpye-calistik-diye-kaymakam-muhurlerimizi-aldi- haber-1622715

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Uyuşturucu Suçundan Aranan 4 Şüpheli Tutuklandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında, uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak suçundan aranan A.Y., S.K., S.D., Ö.F.Y. isimli üç şüpheli gözaltına alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan