Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Vali Şıldak ‘tan Polis günü mesajı

Vali Şıldak ‘tan Polis günü mesajı

VALİ HASAN ŞILDAK’IN POLİS GÜNÜ MESAJI

Bugün, toplum düzeninin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur ve güvenliğimizin sembolü Türk Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarının Polis Haftası’nı en içten duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Ülkemizin her köşesinde milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın Ramazan Bayramı’nı da bu vesileyle tebrik ediyorum.

Vatan sevgisiyle yaptığı görevi uğruna başta ailesi olmak üzere her şeyden fedakârlık edebilen Türk Polisi, her zaman emrinde olduğu milletinin yanında olmuş, vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için nice kahramanlıklar göstermiştir. Gücünü yasalardan ve milletimizden alan Türk Polis Teşkilatımızın mensuplarına bugüne kadar gösterdikleri kahramanlıkları için şükranlarımı sunuyor, bu uğurda can veren şehit polislerimizi rahmetle anıyorum.

Bu vesileyle, başta Şanlıurfa’da görev yapan değerli Emniyet mensuplarımız olmak üzere, bütün Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftasını kutluyor, teşkilatın her bir mensubuna sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa’da Şok Uygulama: Çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göçle mücadele, asayiş ve narkotik suçlarla mücadele kapsamında şok uygulama gerçekleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan