Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Büyükşehir ‘den kent genelinde kapsamlı ilaçlama çalışmaları

Büyükşehir ‘den kent genelinde kapsamlı ilaçlama çalışmaları

  BÜYÜKŞEHİR’DEN KENT GENELİNDE İLAÇLAMA SEFERBERLİĞİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, toplum sağlığını tehdit eden sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı kent genelinde 116 personel, 39 araç ile ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İklim ve sıfır atık daire Başkanlığına bağlı ekipler, kent genelinde vektörle mücadele çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler; dereler, sulama kanalları, fosseptikler, rögarlar, park ve bahçelerde ilaçlama çalışması yaparak vatandaşların sağlığını ön planda tutuyor.

Su birikintilerinde üremeye başlayan sivrisinek başta olmak üzere karasinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şanlıurfa merkez ve Birecik İlçesinde 116 personel, 39 araç, 3 arazöz ve 3 traktör ile vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için ilaçlama çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mangal’ın Genel Sekreter Yardımcısı görevine atanması memnuniyetle karşılandı

Abdulkadir Mangal’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanması, kent sakinleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Mangal’ın halkla iç içe olan kişiliği ve güçlü bağları, Şanlıurfalılar arasında geniş bir taktirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan