Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Elgün ve Çetinkaya ailelerinin mutlu günü

Elgün ve Çetinkaya ailelerinin mutlu günü

Elgün ve Çetinkaya aileleri, mutlu bir gün için bir araya geldi. Fidan ve Süleyman Elgün’ün oğlu Ahmet ile Hatice ve Ahmet Hamdi Çetinkaya’nın kızı Medine’nin düğünü, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda coşkuyla gerçekleşti.

Elgün ve Çetinkaya aileleri, sevgi ve mutluluğun en güzel örneklerinden birini yaşadılar. Fidan ve Süleyman Elgün’ün oğulları Ahmet ile Hatice ve Ahmet Hamdi Çetinkaya’nın kızları Medine’nin düğünü, Beyaz Saray Düğün Salonu’nda görkemli bir mevlitli düğün töreniyle gerçekleşti.

Düğün töreni, dualar eşliğinde başladı. Mevlit okundu, dualar edildi ve çiftin mutluluğuna ortak olundu. Ardından genç çiftin nikah töreni ile başlayan eğlence, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Misafirler, gelin ve damadın mutluluğunu paylaşmak için bir araya gelerek bol bol fotoğraf çektiler ve hatıra dolu anlar yaşadılar.

Davetliler arasında aile büyükleri, dostlar ve yakın akrabaların yanı sıra çiftin iş ve sosyal çevrelerinden de önemli isimler vardı. Herkes, bu güzel çiftin bir ömür boyu sürecek mutluluğuna tanıklık etmenin heyecanını ve sevincini yaşadı.

Ahmet ve Medine çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Bu güzel günlerinin, sevgi dolu bir yaşamın habercisi olmasını temenni ediyoruz. Mutlu çift, ailelerine ve sevdiklerine sonsuz teşekkürlerini sunarak, unutulmaz bir düğünle yeni bir hayata ilk adımlarını attılar.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mangal’ın Genel Sekreter Yardımcısı görevine atanması memnuniyetle karşılandı

Abdulkadir Mangal’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanması, kent sakinleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Mangal’ın halkla iç içe olan kişiliği ve güçlü bağları, Şanlıurfalılar arasında geniş bir taktirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan