Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Kumbaralarını Filistin İçin Bağışladılar

Kumbaralarını Filistin İçin Bağışladılar

Birecik İlçesinde ‘’Özgür Filistin’in Yanındayız’’ sloganıyla yardım başlatan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin’ gönderilmek üzere bağışladı.

Öğrenciler, kumbaralarından çıkan harçlıkları İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Birecik Şubesi Başkanı Abdülhakim İzci’ye teslim etti.

Bu güzel hareketin bütün insanlara örnek olduğunu belirten İlçe Müftüsü İzci, “Bu güzel hareketiniz bütün insanlara örnektir. Büyükler de sizin gibi paylaşımcı olursa dünyada hiç kötülük kalmaz. Hep iyilik olur. Sizler de ömrünüz boyunca hep iyilik peşinde koşun inşallah. Kumbaralarınızı Filistin’deki kardeşleriniz için bağışladınız. Ben bu hassasiyetlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mangal’ın Genel Sekreter Yardımcısı görevine atanması memnuniyetle karşılandı

Abdulkadir Mangal’ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanması, kent sakinleri arasında büyük bir sevinçle karşılandı. Mangal’ın halkla iç içe olan kişiliği ve güçlü bağları, Şanlıurfalılar arasında geniş bir taktirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan