Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Suruç’ta Aralarında Basın Elemanını da İçeren 22 Kişi İşten Çıkarıldı

Suruç’ta Aralarında Basın Elemanını da İçeren 22 Kişi İşten Çıkarıldı

Daha önce 5 kişinin işine son verilmişti, ancak RHA Ajans Whatsapp ihbar hattına gelen bilgilere göre, belediye avukatlarının yaptığı çalışma ve incelemeler sonucunda, bankamatikçi olarak tabir edilen ve işe gelmedikleri tespit edilen, Kayyum İbrahim Güneş döneminde usulsüz bir şekilde evraklara imza atan ve çeşitli birimlerde görevlendirilen 22 kişi işten çıkarıldı.

Belediye yetkilileri, yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtirken, Suruç Belediyesi basın biriminde de yeniliklere gidildiği bildirildi. Önceki dönemde basın biriminde görev alan eski eleman da işten çıkarıldı.

Öte yandan, Kayyum İbrahim Güneş döneminde basın biriminde uygulanan pozitif ayrımcılık, Şanlıurfa basınında rahatsızlığa neden olmuştu. Bazı basın kuruluşlarına belirli miktarda para yatırılarak haber servis edilmiş, diğer basın kurumları ise yapılan toplantılar, açılışlar ve gösteri etkinliklerine davet edilmemişti. Bu durum, Şanlıurfa basınında tepkilere yol açmış, kaymakam ve belediye başkan vekili İbrahim Güneş’in konuya duyarsız kaldığı ifade edilmişti.

Alınan bilgilere göre, Suruç Belediyesi yönetiminin de hangi basın kuruluşuna ne kadar para ödendiğini araştırdığı ve bu konuda çalışmaların başladığı öğrenildi.

Bu gelişmelerin ardından, Suruç Belediyesi’nde işten çıkarmaların incelemeler sonucunda devam edeceği belirtiliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Vali Şıldak Ögem’de İncelemelerde Bulundu

Vali Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Öğretmen Gelişim ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan