Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Şanlıurfa’da Trafik Denetimleri: 42 ehliyetsiz sürücü yakalandı

Şanlıurfa’da Trafik Denetimleri: 42 ehliyetsiz sürücü yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Viranşehir ilçesinde gerçekleştirilen “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamaları” kapsamında, 17 Nisan 2024 tarihinde yapılan denetimlerde dikkat çekici sonuçlar ortaya çıktı.

Denetimler sırasında toplam 523 motosiklet ve araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 42 ehliyetsiz sürücü tespit edilirken, 176 motosiklet ve araca toplamda 1.098.188 TL idari trafik para cezası uygulandı. Ayrıca, 51 adet çalıntı, kazıntı şasi ve motor numaralı, hacizli-yakalamalı ve tescilsiz motosiklet ve araç ele geçirilerek yediemin otoparkına teslim edildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bu tür denetimlere aralıksız devam etme kararlılığını vurguladı.

Bu haber metnini kullanarak, Şanlıurfa’daki trafik ve asayiş denetimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Şanlıurfa İl J.K.lığı tarafından “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamaları” kapsamında Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesinde, Viranşehir İlçe J.K.lığı asayiş ve trafik ekiplerince 17.04.2024 günü icra edilen kontrol ve denetimler sonucunda;

* (523) Motosiklet ve Araç Kontrol Edilmiştir,

* (42) Ehliyetsiz Motosiklet ve Araç Sürücüsü Tespit Edilmiştir,

* (176) Motosiklet ve Araca Toplamda (1.098.188) TL idari trafik para cezası yazılmıştır,

* (51) Adet Çalıntı, Kazıntı Şasi ve Motor Numaralı, Haciz-Yakalamalı ve Tescilsiz Motosiklet ve Araç Ele Geçirilerek Yediemin Otoparkına Teslim Edilmiştir.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca “Huzur, Güven ve Motosikletlere Yönelik Denetim Uygulamalarına” aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde memur ve öğrencilere indirim

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte örnek bir karara imza attı. Alınan karar doğrultusunda belediye bünyesindeki tüm sosyal tesislerde öğrencilere, memurlara ve belediye personeline indirim uygulanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan