Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları açıklandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları açıklandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 21. Hafta maçları tamamlanırken normal sezonunun son haftası olan 22. hafta maçları ise 24 Nisan Çarşamba gü nü oynanacak.

Normal sezonun tamamlanmasının ardından, 1 ile 8’nci sırada tamamlayan takımlar play-off müsabakalarına katılacak. Normal lig sezon sonunda 1, 2, 3 ve 4’üncü olan takımlar “Şampiyonluk Etabı” oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak.

Erkekler Süper Ligi 21. Hafta sonuçları şöyle:

Nilüfer Bld. 30 – 34 Konya BBSK

Köyceğiz Bld. 28 – 41 Beşiktaş

İzmir BBSK 36 – 32 Trabzon BBSK

Beykoz Bld. 37 – 37 Spor Toto

Bahçelievler Bld. 25 – 45 Sakarya BBSK

Erkekler Süper Ligi 22. Hafta oynanacak maçların tümü 24 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Açıklanan programa göre saat 13:00’da Rize Bld. – Beykoz Bld. karşılaşması ve Trabzon BBSK – Köyceğiz Bld. karşılaşması THF TV Youtube üzerinden yayınlanacak. Saat 16.00’da Spor Toto – İzmir BBSK müsabakası TRT Spor Yıldız ekranlarından verilecek. Sakarya BBSK – Nilüfer Bld. maçı ise THF TV Youtube kanalında saat 18.00’da başlayacak. Son karşılaşma olan Beşiktaş Safi Çimento – Bahçelievler Bld. müsabakası ise saat 19.00’da TRT Spor Yıldız ekranlarında yayınlanacak.

Hibya Haber Ajansı

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa Valisi Şıldak’tan uyuşturucu ile mücadeleye İşbirliği Çağrısı

Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelede hassasiyeti bilinen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın bizzat yürüttüğü, "Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” adlı bağımlılık projesiyle ilgili Cuma hutbesinden duyuru yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan