Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Akıl ve Kıran Ailelerinin Mutlu Günü

Akıl ve Kıran Ailelerinin Mutlu Günü

Eşsiz bir mutluluk ve sevinç atmosferinde, Akıl ve Kıran aileleri, sevdikleriyle bir araya gelerek Gülistan Kıran ile Mehmet Ali Akıl’ın düğün törenine şahitlik etti.

Natural Düğün Salonu, renkli çiçeklerle süslenmiş ve zarif detaylarla donatılmıştı. Davetliler, çiftin bu özel gününde yer almanın heyecanını yaşadı

Şanlıurfa’nın sevilen aileleri, Zülkif ve Zeliha Kıran ile Mustafa ve Makbule Akıl, mutlu günlerinde buluşarak düğün töreniyle bir araya geldi. Natural Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem törende, ailenin evlatları Gülistan Kıran ile Mehmet Ali Akıl, hayatlarını birleştirdi.

Davetliler, gelin ve damadın mutluluğuna tanıklık etmek için törene akın etti. Renkli ve neşeli anların yaşandığı düğün töreninde, gelin ve damat, sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir gece geçirdi.

Gülistan Kıran ve Mehmet Ali Akıl çifti, düğün töreninde duygusal anlar yaşadı. Ailelerin ve dostların desteğiyle başlayan yeni hayatlarına ilk adımı attıkları bu özel günde, bir ömür boyu mutluluk dilediler.

Düğün töreni, dostlukların, sevginin ve mutluluğun bir araya geldiği muhteşem bir kutlamaya dönüştü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ‘ndan Silah kaçakçılarına operasyon

Şanlıurfa'da Jandarma ekipleri tarafından Siverek, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, silah kaçakçılığı ve uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan