Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNDEM / Malatya Büyükşehir Belediyesi Urfa Basınına da Borçluymuş..

Malatya Büyükşehir Belediyesi Urfa Basınına da Borçluymuş..

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin mali sıkıntıları giderek derinleşiyor. Son açıklamalara göre, belediye başkanı Sami Er tarafından yapılan Meclis toplantısında, belediyenin toplam borcunun 17 milyar Türk Lirası olduğu belirtildi. Ancak, bu borcun sadece genel bütçe borcu olmadığı ortaya çıktı. Basın kuruluşlarına olan borçlar da Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin mali durumunu zorluyor.

Basına olan toplam borcun 7 milyon 275 bin 480 Türk Lirası olduğu tespit edildi. Bu borç, çeşitli basın kuruluşlarına olan alacakları içeriyor. En yüksek borçluluk oranına sahip olan Yaba Ajans, 3 milyon 342 bin 980 Türk Lirası ile dikkat çekiyor. Onu, 1 milyon 961 bin 994 Türk Lirası ile Dlt Reklam ve 1 milyon 226 bin 398 Türk Lirası ile Roza Ajansı izliyor.

Diğer basın kuruluşları arasında Marky Ajansı Murat Çetin, Muhammed Said Yalçın Beydağı Ajansı, Pütürge Haber Ajansı, Bu Sabah Medya ve Malatya Gündem Özel de bulunuyor. Bu kuruluşlar da Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden toplamda binlerce Türk Lirası alacaklı durumda.

Advert

İlginizi Çekebilir

Şanlıurfasporlu futbolcular isyan etti: Verilen sözler tutulmadı

Şanlıurfasporlu futbolcular maddi sorunlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan