Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Mustafa Abak’ın Yıldızları Bölge Şampiyonu Oldu

Mustafa Abak’ın Yıldızları Bölge Şampiyonu Oldu

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Diyarbakır’da oynanan Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında bölge şampiyonu oldu.

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol Takımı Mustafa Abak yönetiminde Diyarbakır’da oynanan Türkiye Yıldız Kızlar Şampiyonasında Ağrı Doğubeyazıt’ı 3-0, 1955 Batmanspor’u 5-0 ve Siirt Hasbeyspor’u 2-0 yenerek bölge şampiyonu oldu.Yıldızlar kategorisinde 1. Eleme Turu, kulüplerin bölgesel dağılımları ile 4 veya 5’er takımdan oluşan toplam 24 grupta, tek devre lig usulünde oynandı. Gruplarında ilk sırayı alan 24 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 8 takımla birlikte 2. Eleme Turu’nda yer almaya hak kazandı.En iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken müsabakalarda alınan sarı – kırmızı kartlar ve disiplin cezaları da belirleyici oldu. 2. ve 3. Eleme turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek.

Yıldız Kızlar Şampiyonası müsabaka takvimi şu şekilde gerçekleştirilecek;
1. Eleme Turu: 12 – 17 Temmuz 2017 113 Takımdan 32’si 2. Tura katılacak.
2. Eleme Turu: 25 – 26 Temmuz 2017 32 Takımdan 16’sı 3. Tura katılacak.
3. Eleme Turu: 1 – 2 Ağustos 2017 16 Takımdan 8’i Finallerde yer alacak.
4. Finaller: 9 – 10 – 11 Ağustos 2017

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol Takımı sorumlusu ve hocası Mustafa Abak desteklerinden dolayı Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür etti.Abak, başarılarının devam edeceğini bundan sonraki hedeflerinin final oynamak olduğunu destek verilmesi durumunda birçok başarıya imza atacağını ve Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan