Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Eyyübiye YEDAM meyvesini vermeye başladı

Eyyübiye YEDAM meyvesini vermeye başladı

YEDAM’ dan destek alan danışanlar ve aileleriyle Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin katılımıyla bir araya gelindi.

Alkol ve uyuşturucu bağımlılarına, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehabilitasyon desteği vermek amacıyla kurulan YEDAM’ dandestek alan danışanlar ve aileleriyle Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin katılımıyla bir araya gelindi. Yeşilay Genel merkezinde düzenlenen programa YEDAM’ dan destek alan danışanlar ve  aileleri de katıldı. Eyyübiye YEDAM adına Başkan Mehmet Ekinci ve eşi Ayşe Ekinci’ nin de davet edildiği programda Eyyübiye Yeşilay Danışmanlık Merkezi’ ne gelerek aldığı tedavi sonucu bağımlılıktan kurtulan E. İ, Sn. Emine Erdoğan Hanımefendiden ödül aldı. 8 aydır Eyyübiye YEDAM’dan destek aldığını ve bağımlılıktan kurtulduğunu belirten E.i, tüm arkadaşlarını bıraktıracağına dair söz verdi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ‘’ YEDAM’la bir psikolojik danışmanlık, rehabilitasyon ve yönlendirme hizmet modelinin geliştirildiğini, bağımlılar ve bağımlı yakınları için bu modelin bir umut olduğunu; Türkiyede 3.  YEDAM merkezini Eyyübiye’de açtıklarınıve bugün başarılı sonuçlar almaya başladıklarını ifade etti. Eyyübiye YEDAM’ a gelerek personellerimizden destek alıp bağımlılıktan kurtulan kardeşimiz E. İ’ gösterdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Onun bu davranışının diğer bağımlı kardeşlerimize de umut olacağına inanıyorum. Yerel Yöneticiler olarak biz,  gençlerimizin bağımlılık yapan hiçbir maddeye bulaşmamaları ve varsa bulaşanların da kurtulması için üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruzve yapmaya da devam edeceğiz.’’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan