Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Bir asker 3 silah arkadaşını şehit etti

Bir asker 3 silah arkadaşını şehit etti

( ŞANLIURFA – RHA ) Manisa’nın Kula İlçesinde bir karakolda görev yapan bir asker, 3 silah arkadaşını şehit etti, 3 askeri de yaraladı. Daha sonra cinnet geçiren asker, kendi kafasına silah dayayarak intihar etti.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde bunalıma giren bir asker, koğuşta yatan arkadaşlarına silahını yöneltti. 3 asker, olay yerinde şehit oldu, 3 askerde yaralandı. Daha sonra yaralı askerler, kentteki hastanelere kaldırıldı. Karakolda olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede askeri erken ve vali geldi. Cenazeler incelemenin ardından  Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

VALİLİK: YARALI ASKERLERİN HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Manisa Valiliğince yapılan açıklamada,” Kula İlçe  Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan bir jandarma erin, kişisel nedenlerden kaynaklandığı düşünülen bir gerekçeyle saat 03.20’de askerlerin istirahatte bulunduğu sırada koğuşu otomatik silahla taraması sonucu 3 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan