Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Hilvan’da silahlı kavga: 3 ölü,8 yaralı (Güncellendi)

Hilvan’da silahlı kavga: 3 ölü,8 yaralı (Güncellendi)

( ŞANLIURFA – RUHA AJANS )- Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandığı öğrenildi. Yaşanan olaylar sonrası güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

Olay Hilvan’ın Bağlar Mahallesinde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen Küçükyavuz ile Olzunga aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 8 kişinin de yaralandığı bildirildi. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma yönlendirildi. 112 sağlık ekipleri, 3 kişinin öldüğünü saptadı. Yaralılar, ilçedeki hastaneye kaldırıldı. Ölen kişilerin yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olası durumlara karşı kolluk kuvvetleri, ilçede güvenlik önlemlerini artırdı. Kavga eden ailelerin evlerinde ve araçlarında maddi hasar oluştu. Cenazeler,otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa  Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan