Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Şehit edilen öğretmenin eşyaları ailesine gönderildi

Şehit edilen öğretmenin eşyaları ailesine gönderildi

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde öğretmenlik yapan ve 16 Haziran günü tatil için memleketi Gümüşhane’ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda yol kesen teröristler tarafından katledilen 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz’ın kişisel eşyaları ailesine gönderildi.

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz’ın eşyaları kaymakamlık görevlilerince okulun lojmanından alınarak ailesine gönderildi. Siverek Kaymakamı Metin Demirel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, şehit öğretmen Yılmaz’ın görev yaptığı Çiftçibaşı Mahallesi’ndeki okulda hazır bulundu. Kaymakam Demirel, vatandaşlara da başsağlığı dileğinde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.

BİZE DÜŞEN GÖREV, ÖĞRETMENLERİMİZE SAHİP ÇIKMAKTIR

Demirel, şunları kaydetti:”Gencecik, ömrünün baharında bir arkadaşımız bu köyde çocuklarımıza hizmet ederken, yaz tatili dolayısıyla memleketine gitmek için yola çıktı ve maalesef bizi üzüntüye boğan bir olayla karşı karşıya kaldık. Bizi teselli eden şehidimizin naaşına ulaşmaktır. Kederli ailesinin, ülkemizin, sizin, hepimizin başı sağ olsun. Şehidimiz için de Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bundan sonra böyle olaylarla karşılaşmayız. Bize düşen görev, öğretmenlerimize sahip çıkmaktır. Gencecik fidanları yetiştirmek için canla başla uğraşıyorlar.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan