Anasayfa / TÜM HABERLER / Bu Manzara Birecik’e Yakışmıyor

Bu Manzara Birecik’e Yakışmıyor

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Vatandaşların Watsapp ihbar hattımıza gönderilen fotoğraflar parkların içler acısı halini sergiliyor.Birecik ilçesinde bakımsızlıktan ve çöpten geçilmeyen bu park, vatandaşların tepkisini çekiyor.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bulunan ve Fırat Nehri kenarında bulunan parka aileleriyle oturmaya gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler.Duyarlı vatandaşların watsapp ihbar hattımıza gönderdiği bu fotoğraflar parkın içler acısı halini sergiliyor.Vatandaşlar parkın bakımsızlık ve kontrolsüzlükten dolayı adeta kaderine terk edildiğini belediye başkanı Faruk Pınarbaşı’nın sıcaklarda bunalan vatandaşların uğrak yeri olan bu parkları günübirlik temizlik ve bakımının yapılmasını istediler.

Çocuklarını çöplüğe dönen parkın içinde oynatmak zorunda kalan Ahmet Aydın ise duruma tepki göstererek, “Birecik’te sadece birkaç tane çocuk parkı var ve bunlara yeteri kadar önem gösterilmiyor. Özelikle Fırat Nehri kenarındaki, parkın içi ise çöplükten geçilmiyor. Bu manzara Birecik’e yakışmıyor. Birecik Belediyesi biran önce görevini yaparak buraya bir veya birkaç görevli atamalı ve düzenli temizlik ve bakımını yapmalıdır.” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan