Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Mahmut Tanal, Urfaspor taraftarının yanında olacak

Mahmut Tanal, Urfaspor taraftarının yanında olacak

(ŞANLIURFA – RHA ) Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve bazı Manisasporlu yöneticilerin şike yaptığının anlaşması ve şike tapelerinin yayınlanmasından sonra halen Şanlıurfaspor’un mağduriyeti giderilmedi.

Şanlıurfa bürokrasisi ve siyasileri sosyal medya hesaplarından paylaşımlarından öteye gidemedi. Şanlıurfaspor’un haksızlığı 12 vekil olmasına rağmen biri tarafından meclis kürsüsünden dile getirilmedi. Mecliste Şanlıurfaspor’un uğradığı haksızlığı dile getiren tek kişi vardı oda aslen Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal oldu…Tanal Urfaspor’un durumu hakkında önerge verdi , yetmedi meclis toplantılarına Şanlıurfaspor forması ile gitti. Yaşanan bunca olaya rağmen Türkiye Futbol Federasyonu yaşanan şike olayını örtbas etmek istercesine halen bir cevap vermedi.

EN AZINDAN AÇILAN DAVALAR BİLDİRİLİRSE BİZ DE BUNUN TAKİPÇİSİ OLURUZ

Şanlıurfaspor ile ilgili çalışmalarına devam edeceğini ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Şanlıurfaspor’un şike durumuyla ilgili çalışmalarım devam edecek. Ancak Meclis 1 Ekim’e kadar tatile girdi. Bunun yanında Şanlıurfaspor’lu taraftarlar bir yürüyüş yapacaksa, bir dava açacaksa, dava dosyaları bildirilirse ben o duruşmalara katılırım. Yapılacak olan yürüyüşlere destek de veririm. En azından açılan davalar bildirilirse biz de bunun takipçisi oluruz. Sporun amacı zaten ülkedeki barışa destek sağlamaktır. Urfa’yı bundan mahrum etmesinler. Urfa’nın bundan mahrum edilmesi var olan bütünlüğü, barışı zedeler. Bu kabul edilebilir bir durum değildir.

URFALI KENDİSİ EDİYOR, KENDİSİ BULUYOR

Eğer ben Şanlıurfaspor ile ilgili mecliste o kadar konuşmamış olsaydım, basında o kadar yer aldırtmamış olsaydım Urfa milletvekillerinin hiçbiri tek söz sarf etmezdi. Yani onların konuşması benim sürekli konuşmamdan kaynaklandı. Zoraki konuştular. Türkiye’de en fazla sorunu olan il Şanlıurfa’dır. Ancak Şanlıurfa iktidar partisine en fazla oy veren ildir. Hem en fazla mağdur ediliyor hem de iktidara en fazla destek veriyor. Kendine göre milletvekili seçilmiyorsa gelen bu felaketler peşinen kabul ediliyor demektir. Urfalı kendisi ediyor, kendisi buluyor” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan