Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / DEAŞ’ın infaz timi Urfa’da yakalandı (VİDEOLU)

DEAŞ’ın infaz timi Urfa’da yakalandı (VİDEOLU)

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, DEAŞ terör örgütünün infaz timini yakaladı.

 Şanlıurfa emniyetinin bir başarılı operasyon daha. Örgüt aleyhine faaliyet gösteren şahısları öldürmekle görevlendirilen ve DEAŞ’ın hakim olduğu Rakka’dan talimat alarak illegal yollardan Türkiye’ye giriş yaptıkları tespit edilen 3 kişilik DEAŞ hücresi, Şanlıurfa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün çalışmaları neticesi yakalandı.

21 temmuz 2017 günü Şanlıurfa’da aracında seyir halindeyken motosikletli iki şahıs tarafından başından ve göğsünden silahla vurularak öldürülen K. Farasi isimli şahıs ile ilgili yapılan çalışmalarda Şanlıurfa, Gaziantep ve Malatya illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 3 DEAŞ terör örgütü üyesi Yaşar kod adlı Bünyamin Hallak, Ahmet kod adlı Mahmud El Hamud, Mahmut kod adlı Mahmut El Cerrah olayda kullandıkları silah ile birlikte yakalandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan