Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Minik Murat’ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

Minik Murat’ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi

( ŞANLIURFA – RHA ) Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde ailesinden habersiz evden aldığı anahtarla girdiği otomobilde uyuya kalan ve sıcakta havasız kalıp yaşamını yitiren 4 yaşındaki Murat Birinci’nin cenazesi toprağa verildi.

Geçtiğimiz 2 gün önce Hayati Harrani Mahallesi’nde çiftçilik yapan Hıdır ile Sümeyye Birinci çiftinin çocuğu Murat, öğlen saatlerinde bindiği arabada uyuya kaldı. Sıcak havaların da etkisiyle nefes almakta zorlanan Minik Murat, havasız kalıp yaşamının yitirdi. Çevredekilerin müdahalesiyle Murat, arabanın içerisinden çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, Murat’ın öldüğünü saptadı. Minik Murat’ın cesedi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından Murat’ın cesedi, toprağa verildi. Aile fertleri gözyaşlarına boğuldu. Birinci çifti, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Murat’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan