Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Faruk Çelik’ten imalı paylaşım …

Faruk Çelik’ten imalı paylaşım …

( ŞANLIURFA – RHA ) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yolsuzluk iddialarına yönelik yaptığı açıklamanın ardından Eski Tarım Bakanı Faruk Çelik’ten cevap gecikmedi. Çelik, twitter hesabından,”Sorumlu siyasetçi ne konuştuğunu bilir yada varsa bir şey gereğini yapar.” paylaşımında bulundu.

“ERKEK OLAN ŞİMDİ YOLSUZLUK YAPSIN, GÖREYİM BAKAYIM”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Memleketi Şanlıurfa’da kendisinden önceki dönemde yolsuzluk yapıldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Fakıbaba,”Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın. Benden önce yolsuzluklar varmış ve usulsüz faturalar ile destekleme alanlar olmuş. Bu geride kaldı, ben bunun takipçisiyim. Erkek olan şimdi yolsuzluk yapsın, göreyim bakayım” açıklamalarda bulunmuştu.

“ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ FARUK ÇELİK : SORUMLU SİYASETÇİ GEREĞİNİ YAPAR”

Eski Tarım Bakanı Faruk Çelik,Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yolsuzluk iddialarına yönelik olarak söylediği sözlerden dolayı gereğini yapması gerektiğini söyledi.Eski Bakan Faruk Çelik sosyal medya hesabı twitter’dan Bakan Fakıbaba’ya göndermelerde bulundu. Çelik, twitter hesabı üzerinden,”Sorumlu siyasetçi ne konuştuğunu bilir yada varsa bir şey gereğini yapar.” paylaşımında bulundu.

BAKAN FAKIBABA: YOLSUZLUK YAPILDIĞINA DAİR İFADELER ÇARPITILDI

Daha sonra açıklama ve paylaşımların ardından Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, kendi döneminden önce yolsuzluk yapıldığına dair ifadelerinin çarpıtıldığını savunurken “Sanki ‘Benden önceki arkadaşlar. Yolsuzluk yapıyor, AK Parti yolsuzluk yapıyor.’ Bu gerçekten üzücü bir olaydır, haberin doğru verilmesi lazım” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan