Anasayfa / TÜM HABERLER / Gök,Ceylanpınar’da Ak Parti Başkan Adayları İle Bir Araya Geldi

Gök,Ceylanpınar’da Ak Parti Başkan Adayları İle Bir Araya Geldi

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Ak Parti 24 .dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Abdulkerim GÖK Ceylanpınar Ak Parti ilçe başkan adayları ile bir araya gelerek birlik birlik ve mesajı verdi.

Ceylanpınar Ak Parti ilçe başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunanların sayısının 10 kişi olduğu öğrenildi.Ceylanpınar Ak Parti ilçe başkan adaylarını Ankara’da 24 .dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Abdulkerim GÖK başvuruları kesinleşen başkan adayları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

24 .dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Abdulkerim GÖK yaptığı açıklamada;” Ceylanpınar’dan ilçe başkan adayları değerli kardeşlerimle bir araya geldik ve ortak paydamız Ceylanpınar oldu.Tüm arkadaşlarımız Ceylanpınar için hizmet edecek kapasite ve donanıma sahip arkadaşlar.Genel Merkezimiz bu adaylar içerisinde bir adayı belirleyecek.Arkadaşlarımızdan hangisi seçilirse seçilsin bizim için her zaman Ak Parti olarak nasıl Ceylanpınar’a daha faydalı olması için çalışmalarda bulunmaktır.Bu birlik ve beraberliğimiz inşallah daim olacaktır.Ben tüm başkan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Ceylanpınarımız için hayırlı olan ne ise o olsun.”dedi.

24 .dönem Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Abdulkerim GÖK’ün ev sahipliğinde bir araya gelen başkan adayları,Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği adayı destekleyerek, AK Parti’nin bayrağını yeniden ileriye 2023 hedefleri doğrultusunda dile getire. ceklerini ifade ettiler.Seçim süreci içerisinde hiçbir aday adayının AK Parti ilkeleri dışında hareket ederek,başkan belli olunca da tüm arkadaşlarımızla başkan adayına destek vereceklerini ifade ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan