Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Başarılı sporcu öğrencilerden Turan’a ziyaret

Başarılı sporcu öğrencilerden Turan’a ziyaret

( ŞANLIURFA – RHA) ‘Sporla Geleceğin Emin Ellerde Türkiyem Projesi’ kapsamında Tekwando, Halter, Boks Branşlarında madalya alan Ulubatlı Hasan Ortaokulu öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Sedat Kayaokay ve Tekwando Hocası Cuma Yakışık’ın öğrenciler için büyük gayret gösterdikleri projeyle öğrencileri madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sportif ve sosyal faaliyetlerle onları topluma kazandırmanın amaçlandığı belirtildi.

Ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, günümüzde öğrencilerimizi kötü alışkanlıklara, madde bağımlılığına kaptırmadan sporla, sosyal faaliyetlerle topluma kazandırıp, geleceğimizi emin ellerde tutmada örnek teşkil ettikleri için öğrencilerimizi canı gönülden kutladığını, her zaman destekçileri olduğunu belirtti.

Tekwando, Halter, Judo, VuShu, Boks branşlarında katıldıkları yarışmalarda Türkiye, Bölge ve İl müsabakalarında dereceye giren öğrenciler kendilerini spor ve sosyal faaliyetlere yönlendiren Ulubatlı Hasan Ortaokulu Müdürü Sedat Kayaokay’a teşekkür ettiklerini belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan