Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Sarı yeşilliler rakibini Mardin’de yendi

Sarı yeşilliler rakibini Mardin’de yendi

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS)-Spor Toto 2.Lig 4. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor Mardin’de Fatih Karagümrükspor’u konuk etti.Karşılaşmanın ilk yarısısı golsüz kapanırken,Şanlıurfaspor 85.dakikada Feridun Kıroğlu’nun attığı golle Fatih Karagümrükspor maçını 1-0 kazandı.

11 Nisan Stadyumu’nun çimlerinin bakımda olması nedeniyle Şanlıurfaspor, maçlarını başka illerde oynamak zorunda kalıyor. Şanlıurfaspor, Mardin’de karşılaştığı rakibi Karagümrükspor’u 1-0 skorla yendi.

İlk yarının berabere bittiği maçta Sarı yeşillilerin skoruna 85. dakikada gol ekleyen oyuncu ise Bandırmaspor’dan transfer edilen Feridun Kıroğlu oldu. Mardin’de bir grup taraftarın desteğini arkasına alarak İstanbul ekibi Karagümrükspor ile mücadele eden Şanlıurfaspor, maçın başında çok fazla pozisyonu değerlendiremezse de ikinci yarıda attığı golle taraftarını sevindirdi.Şanlıurfaspor aldığı 1-0 galibiyetle puanını 10’a çıkarırken,Fatih Karagümrükspor ise 3 puanda kaldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan