Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Bunlar yoksa Bedih hocanın ahı mı?

Bunlar yoksa Bedih hocanın ahı mı?

(Ş.URFA-RUHA AJANS) – Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Karaköprü Belediyespor ile Çorum Belediyespor karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere kaldı.Çorum Belediyespor’un gollerini 42.Dk (P) ve 47.Dakikada Abuzer atarken,Karaköprü Belediyespor’un gollerini 62.Dakika(P) 65.Dakikada Alican attı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Karaköprü Belediyespor, 9 kişi kalan rakibi Çorum Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

LİGE İDDİALI BAŞLADI AMA SADECE 2 GALİBİYET ALABİLDİ

Karaköprü Belediyespor konuk olduğu Çorum Belediyespor’la ilk yarıda 10 kişi ikinci yarıda 9 kişi kalmasına rağmen 2-2 berabere kalarak büyük bir fırsat tepti. Takımı bu sene baştan aşağı değiştiren ve yeni kadro ve yönetim ile yola çıkan Karaköprü Belediyespor, eski günlerini aratmaya başladı. Öyle ki lige iddialı başlayan Karaköprü Belediyespor, bu görüntüsünden epeyce uzaklaşmaya başladı. Geçen yıl karşılaştığı takımların korkulu rüyası olan ve hiçbir takımın karşılaşmaya korktuğu Karaköprü Belediyespor, Spor Toto 3.Lig’de oynadığı 6 maçta sadece 2 galibiyet alabildi. Bu maçlardan birinde berabere kalan Kırmızı Siyahlılar diğer maçların hepsinde de yenildi.

LİGDE KÖTÜ GİDİYOR, KUPADAN DA ELENDİ

Ligde iyi bir grafik çizmeyen Karaköprü Belediyespor, kupadan da çabuk elenmişti. Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu Spor’a konuk olmuştu. Mücadeleyi Tarsus İdman Yurdu Spor 2-1 kazanmış ve Kırmızı-siyahlı takımı eleyerek bir üst tura yükselmişti. Karaköprü Belediyespor gibi 3.Lig takımlarının çoğu Ziraat Türkiye Kupası’nda emin adımlarla yoluna devam ederken, Kırmızı Siyahlıların kupaya erken veda etmesi herkesi şaşırttı.

 ŞAMPİYON TAKIMI DAĞITTILAR

Karaköprü Belediyespor, geçen yıl yaptığı transferlerle ve oynadığı futbolla play-off maçında Mardin ekibini saf dışı bırakarak adını 3.Lig’e yazdırmıştı. Karaköprü Belediyespor’un Şanlıurfaspor’dan sonra takımın ikinci profesyonel takımı olup 3.Lig’e çıkması kentte mutluluk etkisi yarattı. Şampiyon olunmasından sonra Karaköprü Belediyespor hemen eski oyuncularıyla iç transferde anlaşmaya başladı. Ama aradan birkaç gün geçmeden oyuncularla sözleşmeler feshedilmeye başlandı. Fesih olaylarının iç yüzü söylenmese de hep akıllarda soru işareti bıraktı. Yönetim kısa süre içinde ahde veda kavramını bir kenara bırakarak şampiyon takımı dağıtıp, yeni bir takım kurdu.

BEDİH ŞAHAPOĞLU’NA YANLIŞ YAPILDI

Karaköprü Belediyespor, uzun yıllardır hasret duyduğu başarıyı ve şampiyonluğu yaşlı kurt lakaplı Bedih Şahapoğlu ile yakalamıştı. Kupa kulübe geldikten sonra yönetimin yaptığı ilk iş deneyimli teknik adam Bedih Şahapoğlu ile yeni sezon için el sıkışmak oldu. Ancak diğer futbolcular gibi birkaç gün içinde Bedih Şahapoğlu ile yollarını ayırdı. Bu da Karaköprü Belediyespor taraftarı tarafından derin bir üzüntü ile karşılandı. Mevcut hocanın aldığı sonuçlarda ortada iken, kısacası Karaköprü Belediyespor Bedih Şahapoğlu’na yanlış yaptı.

TARAFTAR BEDİH ŞAHAPOĞLU’NU GERİ İSTİYOR

Alınan sonuçlar ortada iken, Karaköprü Belediyesporlu taraftarlar da bu sonuçlara ve yönetime tepki göstermeye başladı. Sosyal medyada birleşen taraftarlar bir kampanya başlattı. Bedih hocaya geri isteyen taraftarlar, başarının da bu şekilde geleceğini ifade etti.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan