Anasayfa / TÜM HABERLER / YAŞAM / Temel, kelepçelendiğini iddia etti; Kaymakamlık olayı yalanladı (VİDEOLU)

Temel, kelepçelendiğini iddia etti; Kaymakamlık olayı yalanladı (VİDEOLU)

( ŞANLIURFA – RHA) Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde ikamet eden Şükrü Temel adlı bir vatandaş, kaymakamlık yetkililerinin kendisine kötü muamele ettiğine yönelik çeşitli iddialarda bulundu. Akçakale Kaymakamlığı yetkilileri, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

 Akçakaleli Şükrü Temel, yaptığı açıklamada,”Ben iş istemek için kaymakamlığa gittim. İş istedim kovaladı beni. Dedi ki burası İŞKUR mu? Eğer bir kaymakam vatandaşı kovalıyorsa, polise diyor ki tutukla bunu. Eğer bir vatandaş hakkını arıyorsa kelepçe takıyorsa diyecek bir şey yok, biz vatandaş değil miyiz? İş istemek hakkımız değil mi? Bu bizim doğal hakkımız. Eşim benim özürlü, yatalak. Nereye elimizi atıyorsak kovalıyorlar beni. İş istiyoruz kovalıyor beni. Görüşmek istemiyor, polise diyor ki git kelepçe tak. Öyle bir kaymakam mı olur? Suriyelilere bizden daha iyi davranıyor. Geldiği günden beri iş istedik, kovaladı bizi. Suriyelilere kapıları açıyor, bize ise yok. Biz Türk vatandaşıyız. Nere gidelim, işsiz güçsüzüz. Milletvekillerimizden, siyasilerimizden yardım bekliyoruz. Bana yardımcı olsunlar. Büyüklerimizden, Cumhurbaşkanımızdan yardım bekliyoruz.”dedi.

KAYMAKAMLIK: öYLE BİR ŞEY YOK, GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Akçakale Kaymakamlığı yetkilileri tarafından böyle bir durumun yaşanmadığını belirtildi, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Bakan Yanık: “SED’i memur maaş zammı oranında artırdık”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelere çocuklarının okul ve diğer masraflarını karşılamaları için ödenen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) miktarının memur maaşlarına yapılan yüzde 30 zam oranında artırıl

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan